Welkom op deze website !


XGI is een jonge dynamische onderneming opgericht in 2007 met als kernactiviteit het uitwerken van visualisatie projecten en technisch ontwerp- of tekenwerk.

Ruim 14 jaren ervaring en een onvermoeibare interesse in alle aspecten van projectontwikkeling in het vakgebied zijn voorafgegaan aan de oprichting van XGI waarmee deze onderneming de garantie kan bieden op een positieve bijdrage voor uw bedrijf.

Op dit ogenblik is XGI een onderneming dat werkt op free-lance basis en desgewenst bij u ter plaatse in het bedrijf ingeschakeld kan worden in uw eigen project-team. De nodige voorzieningen voor hard- en software zijn reeds getroffen.

XGI is gespecialiseerd op het vlak van CAD technisch tekenwerk zowel 2D als 3D, en dit voor de toepassingen MicroStation (alle versies), AutoCAD (alle versies) en AutoDesk Inventor.

Tevens beschikt de onderneming over ruime ervaring en referenties op het vlak van grafische presentaties, eveneens gecombineerd met 3D-animatie van projecten. PhotoShop, Illustrator, Indesign, Maya, Maxwell render, final cut studio, enz. zijn toepassingen die hiervoor o.a. ingezet worden.

Vermits enkele regels tekst niet volstaan om een volledig beeld te scheppen van de ruime mogelijkheden die XGI u te bieden heeft voor uw onderneming of project, nodig ik u uit om de overige delen van deze website te bezoeken.

Voor meer informatie of een concrete afspraak kan u steeds contact opnemen.
Meer gedetailleerde gegevens hoe u XGI kan bereiken vindt u onder bedrijfsinformatie


Willy Poelmans
Zaakvoerder XGI


Vermits de opdrachten aan XGI zich voornamelijk in een industrieel kader rond product- en projectontwikkeling bevinden zijn vrijwel alle projecten gebonden aan geheimhouding. Hierdoor is het niet mogelijk om een belangrijk deel van de realisaties te publiceren op deze website. Om echter meer informatie te bekomen betreffende de mogelijkheden neemt u best even contact op.


XGI bvba, Landbouwstraat 1 bus 1, 2490 Balen, Belgie

Tel: +32 (0)478 / 97.81.30 email: info@xgi.be

Ondernemingsnummer : BE-0887.124.584 Bank : KBC 733-0393802-12