Sinds de oprichting van XGI in 2007 is het steeds het doel geweest de industrie studie- en tekendiensten aan te bieden, te tekenen en te ontwerpen met CAD.

Dit kan zowel op onze als op uw kantoren gebeuren. Drie factoren zijn prioriteit: kwaliteit, snelheid en presentatie.

Kwaliteit bereiken we door de vele jaren ervaring in projectontwikkeling die voorafgegaan zijn aan de oprichting van de onderneming. Zo is XGI zeker niet aan z'n proefstuk toe voor wat betreft de kennis hoe plannen gemaakt moeten worden, maar ook op het gebied het ontwerpen van projecten, installaties en toestellen, vaak vertrekkende van 'het telefoonblaadje' kan er geput worden uit een rijke ervaring.

Om deze kwaliteit te kunnen blijven garanderen en nieuwe ideeen te toetsen aan de uitvoerbaarheid beschikt XGI ook over eigen machines om van een ontwerp een werkend prototype te maken. Bezoek zeker het deel 'rapid prototyping' van deze website om meer te weten over deze dienstverlening.

Snelheid is cruciaal vermits XGI vaak moet inspringen op kritieke momenten. Door gebruik te maken van CAD en dankzij ons modern kantoor en onze moderne informatica installatie, kunnen wij perfect aan deze noden voldoen.

De presentatie van ons studie- en tekenwerk is het visitekaartje van XGI. Met behulp van MicroStation, AutoCAD, Inventor, de diverse rendersoftware en onze rapid-prototyping-apparatuur zijn onze tekeningen en ontwerpen van onberispelijke kwaliteit.


XGI bvba, Landbouwstraat 1 bus 1, 2490 Balen, Belgie

Tel: +32 (0)478 / 97.81.30 email: info@xgi.be

Ondernemingsnummer : BE-0887.124.584 Bank : KBC 733-0393802-12